Tommy Nilsson.
Foto: tommynilsson.nu

Tommy Nilsson

– På scen fredag den 19 juli –

Tommy Nilsson har sedan mitten av 80-talet berört publiken med sin unika och kraftfulla röst. Med låtar som ”En dag”, ”Dina färger var blå”, ”Öppna din dörr” och duetten ”Allt som jag känner” kan Tommy Nilsson med fog kallas en av landets mest folkkära artister.

Under 2016 åkte Tommy Nilsson på en stor konserthusturné runt om i landet och sommaren 2018 delade han scen med bland andra Kamferdrops, Ida Redig och Charlotte Perrelli på Diggiloturnén. Vintern 2018 ser ni Tommy Nilsson i den stämningsfulla julkonserten ”Christmas Night” med Magnus Carlsson, Elisa Lindström och Sofia Källgren.

Förutom på scen har vi sett Tommy Nilsson i populära musikunderhållningsprogram som ”Så mycket bättre” (2016) och ”Stjärnornas stjärna” (2018).

Under våren 2019 är det premiär för turnén ”Allt som jag känner”. Tommy Nilsson kommer under turnén besöka några av Sveriges allra vackraste kyrkor och i nästan varje ort gästas han av en ängalik kyrkokör knuten till respektive församling. Körerna medverkar på de omtyckta balladerna "Öppna din dörr", "En dag", "Amelia", "Dina färger var blå" och "Allt som jag känner". Tommy har på denna turné bästa möjliga musikaliska sällskap i pianisten Sven-Gunnar Peterson!

Tommy Nilsson uppträder på Sommarfesten fredag den 19 juli.

Tommy Nilsson på Youtube

Tommy Nilsson på webben