Joakim

Joakim Lundell

– På scen lördag den 21 juli, 20.00 –

Multiartisten Joakim Lundell är en av Sveriges största stjärnor på Youtube. Under 2017 slog han också rekord på Spotify med fem singlar i Top 5 samt streamingrekord med jättehiten "All I need".

All Joakims musik bygger på historien om hans dramatiska liv och uppväxt som flera hundra tusen svenskar också kunnat läsa om i storsäljande självbiografin "Monster" som släpptes hösten 2017.

Joakims historia och hela universum har under 2018 förvandlats till en sprakande visuell liveshow med premiär på Annexet den 23 februari! 

Joakim Lundell är YouTube-fenomenet som en vanlig svensk fredagskväll lockar en större publik än SVT och TV4 tillsammans. 

Han har uppmärksammats och fått många följare på ett antal YouTubekanaler, främst "Jocke & Jonna" men också "Lundell Pranks". Han prisades på Guldtuben-galan 2015, 2016 och 2017. Under 2017 övergav han artistnamnet Jockiboi.

I fjol debuterade Joakim Lundell också som artist under eget namn – och framgången var lavinartad. "All I Need" har streamats över 40 miljoner gånger, och uppföljaren "My Addiction" har svept topplistorna.

Den 16 februari släppte han singeln "Hazardous" som gick rakt in på Spotifys svenska topplista.

Joakim Lundell på Youtube

Joakim Lundell på webben