Brolle med gitarr.

Brolle med Mimi Werner

– På scen fredag den 20 juli, 22.00 –

Brolle slog igenom över en natt när han deltog i ”Popstars” 2001, och hans karismatiska framträdanden och extraordinära rock’n’roll röst har fångat svenska folkets hjärtan allt sedan dess.

Allt sedan genombrottet har Brolle släppt singlar och album på både svenska och engelska, 2005 spelade han exempelvis in ett album med enbart Cornelis Vreeswijks låtar.
Brolles senaste skiva ”Alla Rosor Har En Tagg” släpptes 2013, och rönte också stora framgångar i radio.

Brolle har under alla år också turnerat flitigt med egna folkparksturnéen Brolle ”Rock´n´Roll On Tour” och roller i de Stockholmsbaserade musikalerna ”Footloose” och ”Buddy Holly The Musical”. Den senare togs också ut på en utsåld turné över hela Sverige.

Brolle uppträder under Hemvändarfesten den 20 juli, och spelningen är Brolles enda i Norrbotten sommaren 2018. Med sig till Kalix har han sångerskan Mimi, känd från Melodifestivalen med låten "Songburning". 

Kjell Junior Wallmark som Brolle egentligen heter föddes 1981 i Inbyn utanför Boden, och under ungdomsåren studerade han på Naturbruksgymnasiet i Kalix.

Brolle gör nu stor succé på Göta Lejon i Stockholm med "Elvis, Cash and The Killer!"  Han är också högaktuell på svensktoppen med singeln "I'm coming home this christmas".

Brolle på Youtube

Brolle på webben

Mimi Werner

Artisten och låtskrivaren Mimi Werner från Borås är numera ett välbekant ansikte tack vare att hennes countrydoftande pop-singlar spelats på radio och TV.

Med miljontals streams på Spotify, hundratals spelningar, två EP och tre singlar i ryggen är Mimi nu aktuell med en nyskriven duett, "Find a Way", tillsammans med Brolle.

Werner har hunnit vara med i Melodifestivalen två gånger, 2016 med låten ”Aint No Good” och 2018 med egenskrivna ”Songburning” som tog henne hela vägen till andra chansen.

Debut-EPn spelades in i Nashville, Tennesse. Tillsammans med musiker som medverkat på världshiten ”9 to 5” med Dolly Parton.

År 2016 åkte Mimi på Sverigeturné tillsammans med Charlotte Perrelli och Brolle i uppsättningen ”Rock n Roll On Tour”. Hon har även medverkat i tv-program som Bingolotto, Dobidoo, Ett jobb för Berg och Idrottsgalan.

Mimi Werner & Brolle på Youtube