Arvingarna.

Arvingarna

– På folkets hus onsdag den 18 juli, klockan 21.00 –

Arvingarna har allt sedan de revolutionerade dansbandsmusiken genom att vinna melodifestivalen med ”Eloise” 1989, varit ett av Sveriges mest populära dansband. Onsdag den 18 juli kommer de att spela på Folkets Hus i Kalix som en del av sommarfesten. 

Arvingarna bildades 1989 i Partille utanför Göteborg, och var lite av pionjärer inom dansbandssvängen med sina drag av rockabilly och svensk populärmusik.

Gruppen vann melodifestivalen på första försöket 1993, och har därefter deltagit ytterligare tre gånger – 1995, 1999 samt 2002.
Arvingarna fick också en Grammis för albumet Coola killar (1992). 

Bandets basist och sångare Casper Jarnebrink vann i början av maj den musikaliska mångkampen ”Stärnornas stjärna” på TV4, där han tolkade låtar ur en mängd olika genres.

Svenskfinlands mest populära dansband Tommys spelar också under kvällen. Varmt välkommen att dansa på Kalix folkets hus under sommarfesten onsdag den 18 juli, klockan 21.00!

Biljetter

OBSERVERA att Arvingarna spelar på Kalixfolkets hus, och inte på Strandängarna, festivalpasset gäller inte för denna spelning.

Förköpspris

195 kronor
Betalas via Swish eller betalkort på Ticksters hemsida.

Pris på plats
220 kronor

Bandmedlemmar

Lars "Lasseman" Larsson - Klaviatur, gitarr och sång.

Tommy Carlsson - Trummor och sång. 

Kim Carlsson – Gitarr och sång.

Casper Janebrink – Bas och sång. 

Bandnamnet Arvingarna anspelar på att gruppmedlemmarnas föräldrar också har spelat i dansband – i Streaplers och Flamingokvintetten.

Arvingarna på Youtube

Arvingarna på webben